De beste utility software selectie

Hier volgt een overzicht van de beste alles-in-één software oplossingen voor het optimaliseren, opschonen en beveiligen van de computer. De algemene engelse term voor deze type programma’s is utility software. CCD selecteert alleen de beste en meest complete software die ontwikkeld is door gevestigde merken. Bovendien hebben de hieronder genoemde producten uitstekende recensies verkregen van vele verschillende internationale software review sites.

beste utility softwareVoordat we beginnen, moeten we wel vermelden dat een alles-in-één oplossing zoals de PCKeeper geen extra professionele (second-opinion) malware scanner kan vervangen. We raden onze lezers om altijd nog gebruik te maken van een extra expert op het gebied van malware opsporing en verwijdering. Als het gaat om malware kunnen we ons helaas niet meer toevertrouwen op maar 1 product. Tegenwoordig is malware zeer complex en kan vaak ongemoeid computers infecteren. Complimenteer een van de hier onder genoemde oplossingen met een uitstekende ‘second-opinion’ malware scanner . Onze voorkeur gaat uit naar een nederlands product, de Hitman Pro of de SpyHunter. De Hitman Pro en de SpyHunter zijn in staat om de meest complexe malware varianten te kunnen detecteren en te verwijderen. Wanneer je wilt investeren in een uitstekende malware scanner, investeer dan in de nederlandse economie en koop de Hitman Pro 3.7. Het is een zeer goedkope oplossing in vergelijking met de dure Amerikaanse tegenhangers.

Een selectie van de beste alles-in-één oplossingen – welke past bij jouw?

pc keeper complete utility software

1. De PCKeeper bevat naast een uitstekende virusscanner ook nog eens 16 andere zeer goede gereedschappen voor het optimaliseren, opschonen en onderhouden van de computer. Kromtech heeft een uitstekende reputatie als software ontwikkelaar en is een Microsoft Gold Partner, Intel Software Partner en Google Partner. De PCKeeper van Kromtech heeft al veel prijzen gewonnen en de toekomst voor deze software ziet er goed uit. Vooral het feit dat je kunt worden bijgestaan door Microsoft gecertificeerde computer experts is een groot voordeel van deze oplossing. In noodgevallen kun je daadwerkelijk terugvallen op goede raad en zorgen, zonder dat je dit een vermogen gaat kosten. Voor meer info: Lees hier de PCKeeper Review.

pc reviver utility software

 

beste utility software van Systweak2. De meest populaire oplossing is ontwikkeld door Systweak, een Microsoft Gold erkende software ontwikkelaar. Systweak heeft met de Advanced System Optimizer een uiterst complete gereedschapskist ontwikkeld voor elke type computer gebruiker. Je zult totaal beschikken over meer dan 20 gereedschappen. Een aantal voorbeelden: 1. Er zit een driver updater ingebouwd voor het bijhouden van stuurprogramma’s voor alle hardware onderdelen. Er zit een System Protector module ingebouwd voor het beschermen van de computer tegen malware infecties. Natuurlijk zit er ook een gereedschap in voor het schoon maken en defragmenteren van de harde schijven. Zeker, een registry cleaner, deze krijg je er ook bij. Het beste wat je kunt doen is om deze software eens voor jezelf te ontdekken. Download hieronder een proefversie van de Advanced System Optimizer.

download beste alles in éen software voor de computer

pc reviver utility software

 

pc reviver utility software3. Wanneer je al een antivirus oplossing hebt gekocht of bovengenoemde specialisten al in gebruik hebt, en je wilt niet beschikken over een extra anti-malware module; dan is de PC Reviver software van ReviverSoft een zeer mooie oplossing voor het optimaliseren en opschonen van de computer. ReviverSoft is een Microsoft erkende software ontwikkelaar en de PC Reviver heeft bewezen uitstekend te werken. Het is een complete oplossing voor het volledig verzorgen en optimaliseren van een computerKlik hier voor een gratis PC Reviver diagnose scan!

4. De Advanced SystemCare Ultimate software van Iobit beschikt over de antivirus technologie van Bitdefender. De scan heeft een minimaal brongebruik tijdens het scannen en verwijderen van dreigingen voor een vlottere pc-ervaring. De software beschikt ook over verbeterde real-time bescherming om malware en virussen proactief te blokkeren en een nieuwe quarantaine methode voor effectieve verwijdering en eenvoudig herstel. De Advanced Systemcare beschikt ook over verbeterde “Browser Protection” scan voor een veilige en vlotte surfervaring. Voor meer informatie: Advanced Systemcare Review.

 

beste utility software5. De Defender Pro Ultimate Suite is ook een van de meest complete alles-in-één oplossingen op de markt voor het beveiligen en optimaliseren van een Windows computer. Deze security software is effectief in het detecteren en verwijderen van allerlei malware, maar bevat ook andere zeer belangrijke gereedschappen voor het beveiligen en opschonen van de computer. De belangrijkste gereedschappen zijn de ingebouwde Vulnerabilty Scanner,  de Anti-Phising scanner, de privacy protection module, de web time prohibitor voor applicaties, de parental controls en de PC repair voor het opschonen en repareren van de computer. Sinds 2007 is de Defender Pro Ultimate een CNET Editor’s Choice product. Klik hier voor een gratis systeem diagnose met de Defender Pro.

pc opschonen met Bitdefender Total Security 6. Wanneer het accent ligt op security en minder op de verschillende gereedschappen waarover je kunt beschikken voor het optimaliseren voor de computer, dan zou je kunnen kiezen voor de Bitdefender Total Security software. Bitdefender is natuurlijk een A-merk op het gebied van security software ontwikkeling. De Internet Security suite van Bitdefender is sinds 2012 elk jaar uitgeroepen geworden tot de beste anti-malware oplossing door AV-Comparatives. Dit is een onafhankelijk, wetenschappelijk onderzoekscentrum voor vergelijkende antivirus software testen. De Bitdefender Total Security software includeert de Internet Security suite en nog veel meer, waaronder een TuneUp module voor het optimaliseren en opschonen van de computer. De Bitdefender Total Security 2014 oplossing is de beste alles-in-één oplossing wanneer het accent meer ligt op veiligheid dan optimalisatie tweaks en andere extra gereedschappen voor het optimaliseren van de computer. Voor meer informatie over de Bitdefender software en prijzen: Bitdefender Review.

LiBerBits

Remi Valentijn

Comments on this entry are closed.