MACKEEPER 3.0 ERVARINGEN

De Mackeeper ervaringen  met de Mackeeper Human Inside 3.0 versie?

De Mackeeper is een complete alles-in-één software kit voor het optimaliseren en beveiligen van een mac computer. Het heeft meer dan 5 jaar geduurd om deze mac software te ontwikkelen en geeft een complete systeem diagnose scan over de status van een Mac computer. Wat is er  precies zo bijzonder aan deze software? Dit zullen in dit artikel bespreken.

mackeeper ervaringenWat ik vooral wil weten wat de Mackeeper ervaringen zijn van klanten, vooral als het gaat om de nieuwste versie die in 2015 is gelanceerd en bekend staat met als de Mackeeper Human Inside editie. Deze editie heeft de mogelijkheid om direct contact te leggen met Apple gecertificeerde experts en kunnen de diagnose scan samen met de klant doorspreken en extra maatregelen nemen om de Mac computer te repareren, schoon te maken of te optimaliseren. Zeer bijzonder!

mackeeper review

Complete mac systeem diagnose met de Mackeeper 3.0!

download de mackeeper

pc diagnostics opschonen mackeeper

 

Hier volgen de belangrijkste redenen waarom de Mackeeper een bijzonder programma is:

1. De Mackeeper voorziet in een volledige internet security oplossing waarbij je mac wordt beschermd tegen met malware besmette websites, phishing scams, besmette e-mails, identiteitsdiefstal en malware aanvallen op je mac in het algemeen. De antivirus engine van de Mackeeper is gekeurd geworden door AV-Comparatives en OPSWAT. De Mackeeper heeft bij AV-Compartives een uitstekende score van 100/100 gehaald. Daadwerkelijk, de Mackeeper is de beste Mac antivirus beschikbaar.

2. Deze mac utility software voorziet in Geek on Demand & Human Inside service waarbij je direct contact kunt leggen met mac experts over het optimaliseren en beveiligen van je mac. Dit is een bijzondere meerwaarde wanneer je daadwerkelijk in de knel zit met je computer en niet vooruit komt met een bepaald mac probleem. Neem dan gewoon contact op met eem Mac geek via de geïnstalleerde software. Deze service wordt in de Mackeeper 3.0 verder uitgebouwd tot een volwaardige Human Assistance module. Gecertificeerde Apple experts zullen u ten dienst staan bij het diagnostiseren, optimaliseren en beveiligen van uw mac. Wat kan je nog meer wensen!

Wat vertraag jouw mac? Mac spyware misschien?      

Scan je mac eens gratis met de Mackeeper en controleer het eens voor je zelf!

opswat mackeeper

3. De software voorziet in vele verschillende hulpmiddelen voor het optimaliseren en het opschonen van je Mac systeem. Doet zijn werk prima. Dit is op zich niks bijzonders, ik verwachtte dan ook niks anders.

4. De MacKeeper heeft vele lovende expert reviews ontvangen van o.a. Cult of Mac, MyApple, Forbes, Top10Reviews, Tucows,  TopShareWare, InfoTech, Brothersoft, Computer Opschonen & Software Advies etc.

Conclusie over de Mackeeper 3:

De Mackeeper ervaringen van de meeste klanten zijn zeer lovend. Het is een duidelijke meerwaarde dat er direct contact kan worden gelegd met een Apple expert voor problemen en vragen. Bovendien, de Mackeeper 3.0 is de beste mac antivirus beschikbaar en biedt daarbij nog eens een hele verzameling van andere nuttige software programma’s. Het is een uitstekende alles-in-één oplossing voor je mac beveiliging en onderhoud waarbij ook nog eens Apple gecertificeerde techneuten je kunnen bijstaan! De internationale reviews zijn uitstekend. Voor een uitgebreide samenvatting in het Engels over alle beschikbare recensie, verwijs ik je naar het volgende artikel: International MacKeeper Reviews – Summary. Persoonlijk vind ik dat de Geek On Demand / Human Assistance service een belangrijke meerwaarde is die je veel geld en zorgen kan besparen wanneer je daadwerkelijk in grote problemen komt met je mac computer. In de loop van 2015 zal deze dienst verder worden uitgewerkt. We bevelen onze lezers aan om deze software te testen.

 download de mackeeper mackeeper recensie

Bronnen:


LiBerBits

Remi Valentijn

Comments on this entry are closed.

Previous:

Next: