PCKEEPER – COMPLETE PC DIAGNOSTICS

PCKeeper is een complete oplossing voor het beveiligen en optimaliseren van een computer. De maker van PCKeeper heeft uitstekende referenties en de PCkeeper software is erkend en gecertificeerd geworden door AV-Test en AV-Comparatives. Dit zijn belangrijke onafhankelijke organisaties op het gebied van onderzoek naar goede antivirus en security software.

pckeeper review
Wat is er mis met jouw computer? 
Klik voor een complete PCKeeper systeem-diagnose!
pckeeper review pckeeper awards

De PCkeeper heeft een aantal belangrijke voordelen ten aanzien van de concurrenten:

  • PCkeeper is ontwikkeld door Kromtech een gerenommeerde Intel Software Partner, Google Partner en Microsoft Gold Certified Partner.
  • Bevat ‘Human inside technology’ waarbij je direct hulp kunt krijgen van Microsoft gecertificeerde computer experts! Dit alleen kan je veel geld besparen wanneer je computer daadwerkelijk crasht of volledig is geblokkeerd door een gijzelvirus. Je kunt je dan altijd beroepen op deze uitstekende hulpdienst van computer experts. Je bent in dat geval niet aangewezen op een andere dienst waar je per uur moet gaan betalen voor een computer expert. De PCKeeper heeft gewoon een geek on demand service ingebouwd.
  • Deze oplossing bevat een anti-malware engine die onafhankelijk getest en goedgekeurd is geworden door AV-Test, Virus Bulletin, OPSWAT en AV-Comparatives. Je beschikt dus over een zeer hoogwaardige malware scanner.
  • De PC Keeper heeft vele verschillende belangrijke software programma’s ingebouwd die een echte meerwaarde bieden: file recovery software, data encryptie software, anti-diefstal software, harde schijf manager, file shredder software enz. Normaal zou je deze apart moeten aanschaffen. Nu krijg je gewoon alles in één mooie oplossing om je computer mee op te schonen, te onderhouden en sneller te maken.
  • Deze mooie software van Kromtech heeft internationaal vele goede recensies van bekende software review sites en heeft al een fanclub van meer dan 100.000 gebruikers opgebouwd. De meeste van onze lezers testen hieronder de PCKeeper.

pckeeper review

Wat is de status van jouw computer?

Gratis computer diagnose scan met de PCKeeper!

download pckeeper

pckeeper recensie

internationale recensies pckeeper kromtech

Wie zijn dan de concurrenten van de PCKeeper?

pckeeper versus competitonDe beste concurrenten zijn ook meteen de duurdere pakketten van Bitdefender en AVG. De Bitdefender Multi-Device Total Security software kunnen we van harte aanbevelen. Als goedkoper alternatief is de AVG Ultimate Security Software een zeer goede optie.

Goedkopere alternatieven zijn de Advanced System Optimizer van Systweak. Qua functionaliteit is deze zeer vergelijkbaar met de PCKeeper. Het nadeel van de Advanced System Optimizer is dat deze geen Microsoft computer experts ter beschikking stelt voor het ondersteunen van haar klanten. Bovendien, de Advanced System Optimizer bevat niet zo’n goede antivirus bescherming. Voor meer informatie: Advanced System Optimizer Review. Deze zelfde argumentatie geldt ook voor de software van Paretologic, die met de Regcure Pro een zeer mooi resultaat heeft geboekt. Voor meer informatie: RegCure Pro Review.

Een andere concurrent is de System Mechanic van Iolo Technologies. Deze is inderdaad een uitstekend alternatief, maar veel duurder en zonder die extra expert ondersteuning, die juist op kritische momenten heel waardevol kan zijn. Daarnaast kun je deze ook niet eerst testen, je moet deze meteen kopen. De software van Kromtech krijgt juist daardoor weer een menselijke dimensie die je juist zoveel mist in de utility software wereld. Wil je de PCKeeper vergelijken met een concurrent? Doe dit dan met de Advanced System Optimizer.

beste utility software van Systweak

download pckeeper en vergelijk met de PC Keeper

pckeeper reviews

P.S. Kromtech de maker van PCKeeper is vooral bekend geworden door de lancering van de Mackeeper. De Mackeeper is de beste alles-in-één oplossing voor het optimaliseren en beveiligen van een mac computer. Met de PCkeeper wil Kromtech de Microsoft Windows markt veroveren. De nadruk heeft daarom gelegen op product ontwikkeling en nog niet op het vertalen van de PCKeeper naar het nederlands.