VIRUSSCANNER MAC

Wat is een goede virusscanner voor mac computers?

virusscanner macEen goede virusscanner mac kan gebruiken is de MacKeeper. Deze mac utility en security software is getest en gekeurd geworden door de belangrijkste bedrijven, zoals AV-Compartives, die virusscanners met elkaar vergelijken op basis van een reeks van criteria. In de laatste test van AV-Comparatives heeft de virusscanner van de Mackeeper de beste score behaald: 100/100. Naast dit mooie feit, bevat de Mackeeper ook een ingebouwde hulp dienst ‘human inside’ waarbij je in geval van problemen direct wordt bijgestaan door mac specialisten. Vooral in die gevallen waarbij de virusscanner mac gebruikt, niet in staat is om een bepaalde malware variant geheel te verwijderen. Malware detecteren is een zaak, het verwijderen van malware een andere zaak. Veel malware, vaak spyware, laat zich moeilijk verwijderen. De beste virusscanner mac kan gebruiken moet dit kunnen doen en in geval problemen de gebruiker bij staan. Deze hulp en zekerheid gebeurt concreet in het geval van de Mackeeper en kan een mac gebruiker veel geld besparen. De grote andere virusscanner merken mac kan inzetten, hebben niet deze extra hulp. In dat geval moet je een computer technicus apart inschakelen en voor zijn tijd betalen.

Selectie van de beste virusscanners mac kan gebruiken:

1. De Mackeeper – Dit is uitstekende virusscanner voor het detecteren van mac malware en tevens een complete gereedschapskist voor het optimaliseren en opschonen van een mac computer. Extra voordeel: de Geek on Demand & Human Assistance dienstverlening in geval van problemen of vragen aangaande je mac.

2. De Kaspersky Internet Security suite voor Mac – Kaspersky is een van de meest geprezen security software ontwikkelaar. De virusscanner voor mac Kaspersky heeft ontwikkeld is van uitmuntende kwaliteit en is verpakt een een complete internet security suite vol met toeters en bellen voor het optimaal beveiligen van je mac computer. De software bevat o.a. ook een module voor identiteitsbescherming en ouderlijk toezicht – Parental Controls. Dit is meer dan een virusscanner mac kan hebben, het is daadwerkelijk een totaaloplossing voor mac beveiliging…… helaas mist deze virusscanner mac specialist ondersteuning zoals deze wordt aangeboden in de Mackeeper.

3. De Bitdefender Antivirus voor Mac – Bitdefender is natuurlijk een van de super A-merken op het gebied van security software ontwikkeling en heeft ook een versie uitgebracht voor het beveiligen van mac computers.

Gerelateerde onderwerpen:

LiBerBits

Remi Valentijn

Comments on this entry are closed.

Previous:

Next: