SPYHUNTER REVIEW

De SpyHunter is een prijsbeloonde, krachtige malware scanner en internet security oplossing voor het effectief opsporen en verwijderen van de meest gevanceerde malware programma’s.

spyhunter malware securityDe SpyHunter heeft bewezen om vervelende banking trojans en modulaire gijzelvirussen zoals het Politievirus, Kovter en Buma Stemra Virus met wortel en al te kunnen verwijderen van een besmette computer. Los van deze krachtige malware verwijderingsvermogen is het complete oplossing voor de reguliere bescherming van de computer. De volledige naam is dan ook de SpyHunter Malware Security Suite. Dus, je kunt deze complete antivirus software in zetten als een redder in nood, als  een ‘second-opinion’ malware scanner of gewoon als je standaard antivirus oplossing. De naam is vooral bekend in de Verenigde Staten en is daar met veel lof besproken geworden door o.a. ZDnet, Forbes, Wall Street Journal, Cnet, CNN etc. De SpyHunter heeft ook WestCoast Labs en OPSWAT certificaties. De meeste lezers testen de SpyHunter en downloaden hieronder een gratis diagnose scan om te zien of er spyware en andere rommel zich op uw computer heeft verstopt.

spyhunter review

download de SpyHunter

spyhunter recensie

Waarom zou ik de SpyHunter eens testen en gebruiken?

Voor het gemak heb ik een lijstje opgesteld met de belangrijkste redenen waarom dit een goede anti-malware oplossing is:

spyhunter anti malware1. Kennis van zaken. De maker van de SpyHunter, de Enigma Software Group, heeft zijn eigen labratorium waar het specifieke gedrag van malware wordt onderzocht. Dit is ook de reden waarom de SpyHunter zo uitstekend presteert bij het verwijderen en opsporen van zeer complexe modulaire malware varianten. Hieronder kun je een video zien waarin wordt beschreven hoe de SpyHunter de CryptoLocker verwijdert van de computer. De CryptoLocker is een zeer moeilijk te verwijderen, zeer ingewikkeld stukje kwaadaardig werk om computers te gijzelen en geld af te persen van haar slachtoffers.

2. Uitstekende ondersteuning. Wat zeer uniek is van deze anti-malware software is dat de technische dienst er bij inbegrepen is zonder dat dit geld kost. In het geval een bepaald gijzelvirus zich moeilijk laat verwijderen, is het kinderspel om via de SpyHunter contact te leggen met de technische dienst voor verdere ondersteuning. Dit is een zeer waardevolle aanvulling die je maar zeldzaam ziet toegevoegd bij antivirus oplossingen. Dit is ook een zeer eerlijke benadering van de klant. Het is namelijk zo dat geen enkele anti-malware oplossing alle mogelijke malware varianten kan opsporen en verwijderen. Wanneer de SpyHunter moeite heeft met het verwijderen van malware, kun je altijd terugvallen op de eigen technische dienst en is het niet nodig om b.v. een IT-specialist in te schakelen en te betalen.

3. De SpyHunter bevat twee belangrijke extra’s de Network Sentry en System Guard modules die het internet verkeer en alle processen bewaken op verdachte activiteiten die duiden op een malware aanval of besmetting. Het is tegenwoordig zo dat de meeste malware via het browsen op het internet (internet verkeer) zich op de computer probeert te nestellen. De SpyHunter neemt pro-actieve maatregelen om dit te vermijden.

Wat zit er nog verstopt op uw computer? 

Klik hier voor een gratis SpyHunter scan op malware infecties. 

 Omdat een gratis analyse op mogelijke malware nooit kwaad kan:download de SpyHunter

 spyhunter rewards

Bronnen:

LiBerBits

Remi Valentijn

Comments on this entry are closed.